× Home Zakelijke website laten maken Bovenaan in Google SEO specialist API koppelingen OCI koppeling webshop met ERP systeem Gratis website scan Neem contact op Social media LinkedIn

Een SEO specialist maakt je website vindbaar in Google

SEO staat voor Zoekmachine optimalisatie

Een SEO specialist zorgt ervoor dat je website goed vindbaar is in Google op de - voor jou- belangrijke zoekwoorden

SEO specialist Alkmaar

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist past je website op diverse onderdelen aan zodat je website technisch perfect is. Daarnaast worden de zoekwoorden geïnventariseerd zodat duidelijk is waarop je gevonden wilt worden. Nadat de zoekwoorden duidelijk zijn, worden de teksten op de diverse pagina's herschreven, waardoor Google je pagina's eenvoudig kan indexeren én je vindbaar bent. Op een hoge positie bovenaan in Google!

Iemand die dit voor je kan doen is een SEO specialist. De verleende dienst heet Internet Marketing of Zoekmachine optimalisatie. Een SEO specialist neemt je werk uit handen, en begeleid je bij het bepalen van je zoekwoorden en het schrijven van teksten.

HeadNets Interactive Media is Online Bouwmeester en de SEO specialist in regio Alkmaar.

Wanneer je bovenaan in Google wilt komen heb je twee ingrediënten nodig;
1. gebruik van de juiste zoekwoorden en unieke teksten
2. juiste opbouw (HTML) van je pagina

In overzichtelijke stappen helpen we je verder je vindbaarheid te verbeteren

  • Inventarisatie van je zoekwoorden (keywords) en zoekwoordenonderzoek
  • Onderzoek van je concurrenten; sterke en zwakke punten
  • Schrijven van unieke teksten; pakkende content!
  • Optimalisatie van je website; aanpassen van de HTML op de juiste plekken
  • Rapporteren van de resultaten

Inventarisatie van je zoekwoorden en zoekwoordenonderzoek

Vindbaarheid begint altijd met het bepalen van de woorden waarop je gevonden wilt worden. Dit zijn je zoekwoorden, ofwel keywords, en zijn over het algemeen je belangrijkste diensten of produkten.

Voordat we je website gaan aanpassen helpen we je bij de inventarisatie van je zoekwoorden, en zoeken naar mogelijke alternatieven of uitbreidingen. Want soms zijn jouw (professionele) bewoordingen niet degene welke je potentiele klanten gebruiken, waardoor zij de weg naar je website niet vinden.
Daarna bekijken we de zoekvolumes van je zoekwoorden, en komen daarbij vaak aan met nieuwe zoekwoord combinaties.
Denk daarbij aan 'elektrische fiets' in plaats van 'e-bike' omm maar een voorbeeld te geven.

Een zoekwoordenonderzoek is van groot belang en er op gericht om je vindbaarheid te verbeteren!

Concurrenten onderzoek

Nadat we de zoekwoorden hebben bepaald bekijken we tegelijkertijd wie je belangrijkste concurrenten zijn binnen die zoekwoorden. Wat zijn hun sterke en zwakke punten?

Tijdens het controleren van alle zoekwoorden wordt er per zoekwoord bekeken welke concurrenten er zijn.
Wie zijn het? Zijn het echte concurrenten? Hoe is hun pagina opgebouwd?
Met de bedoeling om het beter te doen!

Door je concurrenten te herkennen én te analyseren, worden hun sterke en zwakke punten inzichtelijk. Juist waar ze het minder goed doen, zullen wij excelleren, waardoor we een hogere positie in Google zullen realiseren.

Optimalisatie van je website

Nadat duidelijk is op welke zoekwoorden we een pagina gaan optimaliseren, wordt het nu tijd voor het echte werk. We gaan de website aanpassen!

Door pakkende teksten te schrijven die uniek zijn (dus van eigen hand) ben je onderscheidend. Informeer je bezoekers met de informatie waar ze naar op zoek zijn. Beschrijf dus alles wat te maken heeft met het zoekwoord waar we voor aan het optimaliseren zijn.

Wij plaatsen je verhaal in de pagina, en zorgen voor pakkende titels, omschrijvingen en headings. Precies de onderdelen, die van levensbelang zijn voor je positie in Google. Wanneer dit is gedaan melden we je pagina's opnieuw aan bij Google, zodat deze geindexeerd kunnen worden.

Rapporteren van de SEO resultaten

Wanneer de pagina's zijn geïndexeerd pakken we de draad weer op. Met verschillende Google tools rapporteren we de SEO voortgang. We willen je website bovenaan in Google, dus blijven we je website verbeteren totdat je daar staat!

We maken gebruik van Google Analytics en Google Search Console om direct de impact van de wijzigingen te kunnen zien. Maar we hebben ook geavanceerde offline software, waarmee we je website monitoren. Hierdoor kunnen we alle onderdelen bekijken, en bijvoorbeeld zien op welke zoekwoorden je wordt gevonden, op welke positie je staat en hoe vaak er op je vermelding wordt geklikt.
Dit rapporteren we naar je terug, en blijven je website aanpassen. Totdat je staat waar je wilt zijn. Precies; bovenaan in Google!

Wie is de SEO specialist in Alkmaar?

De Online Bouwmeester is de SEO specialist actief voor bedrijven in Alkmaar en regio Noord-Holland. Met ruim 20 jaar ervaring in de online marketing gaan wij geen SEO vraagstuk uit de weg.

Voor wie is een SEO specialist in Alkmaar?

Voor alle bedrijven in de regio Alkmaar of Noord Holland die een hogere ranking willen in Google. Wij zorgen ervoor dat je doelgroep je weet te vinden. En dat bewijzen we iedere maand weer.

Reviews van onze klanten

"Professioneel en degelijk"
Al verschillende websites voor ons gebouwd, veel kennis in huis voor complexe database koppelingen. Ook de laatste aanpassingen voor de vindbaarheid en positie in google werken uitstekend!

Peter Willemen, Senz umbrellas
Senz umbrellas
"Goede tips en voorstellen"
Tijdens het proces om te komen tot een nieuwe website gaf Rick regelmatig goede tips en voorstellen die de duidelijkheid ten goede kwamen. Het leidde tot een mooie website waar ik erg tevreden mee ben.

Rob Quint, ActAssist
Actassist
"Een prettige persoonlijke benadering"
Headnets is een bedrijf wat in de diverse processen, van het opzetten tot optimaliseren van je website met je meedenkt en ook zelf ideeën aandraagt. Een prettige persoonlijke benadering.

Nicolas Pleiter, Geschenkpapier Online
Geschenkpapier online
"Headnets denkt mee en schakelt snel!"
Headnets heeft onze nieuwe website gebouwd en het was het een flinke klus. Headnets heeft dit snel maar nauwkeurig gedaan en voldoet volledig aan de verwachting!
Ik zou Headnets zeker aanraden!

Sven Nowee, JB Bedrijfskleding
JB Bedrijfskleding