× Home Zakelijke website laten maken Bovenaan in Google SEO specialist API koppelingen OCI koppeling webshop met ERP systeem Gratis website scan Neem contact op Social media LinkedIn

Gratis website scan

Verbeter direct je positie in Google zoekresultaten!

Doe de gratis website scan online, en verbeter direct je positie in Google. Volg onze tips op, en je zult direct een hogere positie krijgen in de zoekresultaten. Gegarandeerd!

URL voor de website scan, en klik op de scan knop

Wat is een website scan?

Met een website scan maak je een scan van de HTML opbouw van je website pagina, en is er op gericht om de sterke en zwakke onderdelen van je website te ontdekken. Doordat Google bepaalde eisen stelt aan de opbouw van je pagina (voor een snelle en juiste indexatie) is het van groot belang dat je aan deze voorwaarden voldoet. Want door een goede indexatie door Google sta je hoger in de resultaten, waardoor je meer bezoekers trekt.

Wat doet de website scan?

De website scan maakt een scan van de HTML opbouw; deze beoordeelt je teksten niet inhoudelijk!
Het is van belang dat je website technisch in orde is, maar ook de teksten (content) en afbeeldingen zijn van essentieel belang.
Denk daarbij aan; op welk(e) zoekwoord(en) wil ik gevonden worden?
Voordat je je teksten gaat aanpassen is het verstandig een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Nadat dit onderzoek is gedaan kun je de pagina technisch en inhoudelijk optimaliseren voor SEO.

Wat is het doel van de website scan?

Door een website scan uit te voeren kun je de SEO van je website verbeteren. Hierdoor kom je hoger in de organische zoekresultaten van Google.
Online Bouwmeester stelt de website scan gratis tot je beschikking, zodat je in staat bent om de wijzigingen door te voeren en bovenaan in Google organische resultaten te komen.
Wanneer je de website scan hebt uitgevoerd, kun je ook een uitgebreide scan aanvragen. Deze is ook gratis, en geeft je nog meer tips.
HeadNets is SEO specialist en kan je helpen om de gewenste aanpassingen door te voeren in je website.