+31 72 56 20 695 | Email

Een webwinkel of online catalogus laten maken - artikelen online verkopen

Wilt u een webwinkel of online catalogus laten ontwikkelen? Er zijn tal van mogelijkheden en keuzes te maken. Door onze ruime ervaring met het ontwikkelen en plaatsen van webwinkels kunnen wij u goed begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Koppelingen met financiele administraties

Een webwinkel gekoppeld aan een financiele administratie heeft zo z'n voordelen. Het aanwezige artikelen en debiteuren bestand kan gebruikt worden, waardoor uw webwinkel direct gevuld is, en bestaande klanten eenvoudig een bestelling kunnen plaatsen. Wij realiseren koppelingen met SnelStart, Dolfijn en Cobas.

Implementatie van betaalmethoden

Betaalmethoden Een online webwinkel is niet compleet zonder verschillende online betaalmethoden. Wij implementeren de services van betaalprovider Pay.nl, zodat u tegen voordelige tarieven gebruik kunt maken van iDeal, PayPal, GiroPay en MisterCash (Belgie en Duitsland). Zo kunt u al uw klanten in binnen en buitenland bedienen!

Voor meer informatie over het laten maken van een website kunt u contact met ons opnemen. Wij spreken graag uw situatie en wensen met u door.

Betalen met Pay.nl